Reizigers met mondkapje in trein (foto: NS)

NS bereidt reizigers voor op drukkere treinen

Reizigers met mondkapje in trein Foto: NS

Wat is vol? Het antwoord op die vraag is veranderd door het ‘nieuwe normaal’. Zo wordt een trein die voor 40 procent bezet is nu al druk genoemd, terwijl dit percentage voor de coronacrisis nog op 90 procent lag. Toch is de tijd van “een viertje voor jezelf en de tas naast je” straks echt voorbij. Met die boodschap bereidde spoorvervoerder NS reizigers deze week alvast voor op de periode waarin Nederland uit de lockdown komt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NS bereidt reizigers voor op drukkere treinen | OVPro.nl
Reizigers met mondkapje in trein (foto: NS)

NS bereidt reizigers voor op drukkere treinen

Reizigers met mondkapje in trein Foto: NS

Wat is vol? Het antwoord op die vraag is veranderd door het ‘nieuwe normaal’. Zo wordt een trein die voor 40 procent bezet is nu al druk genoemd, terwijl dit percentage voor de coronacrisis nog op 90 procent lag. Toch is de tijd van “een viertje voor jezelf en de tas naast je” straks echt voorbij. Met die boodschap bereidde spoorvervoerder NS reizigers deze week alvast voor op de periode waarin Nederland uit de lockdown komt.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.