Railtech 2015

Ruim 60 workshops te volgen op RailTech Europe 2017

De komst van lightrail, nieuwe betaalmethoden in het OV en innovaties op het gebied van infrastructuur, zijn slechts een paar nieuwe ontwikkelingen waarmee het openbaar vervoer de komende tijd te maken krijgt. Om de sector naar een hoger plan te kunnen tillen, is het belangrijk om over deze ontwikkelingen én uitdagingen kennis te delen. Tijdens RailTech Europe 2017 zullen er verschillende workshops worden gehouden waarin belangrijke onderwerpen voor de spoorsector worden behandeld.

Dit driedaagse evenement vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht en wordt mede georganiseerd door OVPro. Er zijn meerdere workshops die zich specifiek richten op de ontwikkelingen in het openbaar vervoer, een beurs met 150 exposanten en op woensdag 29 maart vindt ook de Rail Carrière Dag plaats.

RailTech

Het is alweer de elfde editie van RailTech Europe, het evenement waar de hele spoorsector bij elkaar komt. Op dit evenement is ook veel ruimte voor medewerkers van vervoersbedrijven die trein-, tram of metrovervoer verzorgen. Op de Rail Carrière Dag zal bijvoorbeeld gesproken worden over het krijgen en behouden van een carrière in het spoor, de ervaringen van vrouwen in de spoorsector en de traineeships van NS.

Enkele andere workshops betreffen nieuwe betaalmethoden in het OV, scenario’s voor governance spoor en OV, de mogelijkheden van lightrail, de ervaringen met de Uithoflijn en het gelijke speelveld in het Europese spoorvervoer. Op dinsdag zal het evenement officieel geopend worden door NS-directeur Roger van Boxtel, ProRail-directeur Pier Eringa, Libor Lochman, directeur van Community of European Railway and Infrastructure Companies (CER) en Jan van Zanen, de burgemeester van Utrecht.

Conferentie

Behalve dit gratis te bezoeken workshopprogramma, wordt er ook een uitgebreide conferentie over drie thema’s georganiseerd. Dag 1 is volledig gericht op ERTMS, dag 2 betreft de digitalisering in de spoorwegen en de laatste dag focust zich op infrastructuur.

U kunt zich aanmelden voor RailTech Europe en alvast registreren voor de verschillende workshops via de volgende link: http://www.railtech.com/railtech-2017/workshops/

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ruim 60 workshops te volgen op RailTech Europe 2017 | OVPro.nl
Railtech 2015

Ruim 60 workshops te volgen op RailTech Europe 2017

De komst van lightrail, nieuwe betaalmethoden in het OV en innovaties op het gebied van infrastructuur, zijn slechts een paar nieuwe ontwikkelingen waarmee het openbaar vervoer de komende tijd te maken krijgt. Om de sector naar een hoger plan te kunnen tillen, is het belangrijk om over deze ontwikkelingen én uitdagingen kennis te delen. Tijdens RailTech Europe 2017 zullen er verschillende workshops worden gehouden waarin belangrijke onderwerpen voor de spoorsector worden behandeld.

Dit driedaagse evenement vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 30 maart in de Jaarbeurs Utrecht en wordt mede georganiseerd door OVPro. Er zijn meerdere workshops die zich specifiek richten op de ontwikkelingen in het openbaar vervoer, een beurs met 150 exposanten en op woensdag 29 maart vindt ook de Rail Carrière Dag plaats.

RailTech

Het is alweer de elfde editie van RailTech Europe, het evenement waar de hele spoorsector bij elkaar komt. Op dit evenement is ook veel ruimte voor medewerkers van vervoersbedrijven die trein-, tram of metrovervoer verzorgen. Op de Rail Carrière Dag zal bijvoorbeeld gesproken worden over het krijgen en behouden van een carrière in het spoor, de ervaringen van vrouwen in de spoorsector en de traineeships van NS.

Enkele andere workshops betreffen nieuwe betaalmethoden in het OV, scenario’s voor governance spoor en OV, de mogelijkheden van lightrail, de ervaringen met de Uithoflijn en het gelijke speelveld in het Europese spoorvervoer. Op dinsdag zal het evenement officieel geopend worden door NS-directeur Roger van Boxtel, ProRail-directeur Pier Eringa, Libor Lochman, directeur van Community of European Railway and Infrastructure Companies (CER) en Jan van Zanen, de burgemeester van Utrecht.

Conferentie

Behalve dit gratis te bezoeken workshopprogramma, wordt er ook een uitgebreide conferentie over drie thema’s georganiseerd. Dag 1 is volledig gericht op ERTMS, dag 2 betreft de digitalisering in de spoorwegen en de laatste dag focust zich op infrastructuur.

U kunt zich aanmelden voor RailTech Europe en alvast registreren voor de verschillende workshops via de volgende link: http://www.railtech.com/railtech-2017/workshops/

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.