Nog een week tot het OV Debat // Aanbesteden

Het OV Debat // Aanbesteden vindt over een week plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Momenteel hebben zich al 120 personen ingeschreven die deelnemen aan het debat. Wilt u ook met personen uit de sector in debat over innovatie in de OV-sector? Schrijf u snel in; er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Dit jaar staat het congres in het teken van de aanbesteding van de toekomst. De manier van aan besteden is jarenlang op dezelfde manier gegaan, maar tegenwoordig wordt er van de sector meer geëist, zowel door overheden als door de reiziger. Die vragen veranderen regelmatig. Hoe kunnen aanbestedende overheden en vervoerders samen een concessie ontwikkelen, die zorgt voor een toekomstvast OV-systeem in 2030 of 2040?

Congres

Het congres start om half 10 in zaal Mission2 in de Jaarbeurs Utrecht. De inloop is vanaf 09.00 uur en deelnemers kunnen hier nog een kopje koffie drinken. Er wordt begonnen met drie key note speakers, namelijk universitair hoofddocent Wijnand Veeneman, CEO van Arriva Nederland, Anne Hettinga en Bertho Eckhardt, voorzitter van de branchevereniging KNV. Hierna gaan verschillende experts en OV-prominenten met elkaar in gesprek.

Wilt u weten welke deelnemers zich momenteel al hebben ingeschreven? Bekijk hier de lijst van organisaties die zich momenteel al hebben ingeschreven. Mocht u niet kunnen komen, maar wel geïnteresseerd zijn? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om alle sessies live vanaf uw eigen computer te volgen via het live webinar. Ook krijgt u achteraf een unieke link naar de replay, zodat u alles nog eens rustig terug kunt kijken.

Hieronder volgt wat praktische informatie over de beurs:

Openingstijden

Inloop: 09.00 – 09.30
Congres: 09.30 – 16.30
Lunch: 12.15 – 13.15
Netwerkborrel: 16.30 – 17.30

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Parkeren

Expo Houten beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bekijk hier het volledige programma van het OV Debat: www.ovdebat.nl

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nog een week tot het OV Debat // Aanbesteden | OVPro.nl

Nog een week tot het OV Debat // Aanbesteden

Het OV Debat // Aanbesteden vindt over een week plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Momenteel hebben zich al 120 personen ingeschreven die deelnemen aan het debat. Wilt u ook met personen uit de sector in debat over innovatie in de OV-sector? Schrijf u snel in; er zijn nog maar enkele plaatsen beschikbaar.

Dit jaar staat het congres in het teken van de aanbesteding van de toekomst. De manier van aan besteden is jarenlang op dezelfde manier gegaan, maar tegenwoordig wordt er van de sector meer geëist, zowel door overheden als door de reiziger. Die vragen veranderen regelmatig. Hoe kunnen aanbestedende overheden en vervoerders samen een concessie ontwikkelen, die zorgt voor een toekomstvast OV-systeem in 2030 of 2040?

Congres

Het congres start om half 10 in zaal Mission2 in de Jaarbeurs Utrecht. De inloop is vanaf 09.00 uur en deelnemers kunnen hier nog een kopje koffie drinken. Er wordt begonnen met drie key note speakers, namelijk universitair hoofddocent Wijnand Veeneman, CEO van Arriva Nederland, Anne Hettinga en Bertho Eckhardt, voorzitter van de branchevereniging KNV. Hierna gaan verschillende experts en OV-prominenten met elkaar in gesprek.

Wilt u weten welke deelnemers zich momenteel al hebben ingeschreven? Bekijk hier de lijst van organisaties die zich momenteel al hebben ingeschreven. Mocht u niet kunnen komen, maar wel geïnteresseerd zijn? Dan bieden wij ook de mogelijkheid om alle sessies live vanaf uw eigen computer te volgen via het live webinar. Ook krijgt u achteraf een unieke link naar de replay, zodat u alles nog eens rustig terug kunt kijken.

Hieronder volgt wat praktische informatie over de beurs:

Openingstijden

Inloop: 09.00 – 09.30
Congres: 09.30 – 16.30
Lunch: 12.15 – 13.15
Netwerkborrel: 16.30 – 17.30

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Parkeren

Expo Houten beschikt over ruim voldoende gratis parkeergelegenheid.

Bekijk hier het volledige programma van het OV Debat: www.ovdebat.nl

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.