ICE, Deutsche Bahn, Utrecht, Centraal Station

InTraffic neemt deel aan Hackatrain 2018

Een team van zes medewerkers van InTraffic is maandag op de trein gestapt, om mee te doen met de Hackatrain. Dit jaar is het thema Mobility as a Service (MaaS), waarbij er extra aandacht wordt gegeven aan de technieken Blockchain en Internet of Things. InTraffic is één van de zestien teams die in 24 uur een werkend prototype moet ontwikkelen.

De Hackatrain is een hackathon op de trein richting Berlijn. Verschillende teams van drie tot zes personen kunnen deelnemen aan deze wedstrijd, waarna ze in Berlijn de technnologieconferentie TOA kunnen bezoeken.

Hackatrain

Onder andere Arriva, NS, 9292 en Translink zijn partners van deze Hackatrain. Het team van InTraffic bestaat uit zes deelnemers met verschillende disciplines. Het gaat hier om Dave van Straten, Jelger Dijkstra, Melanie Vink, Hylco Uding, Jorrit Stutterheim en Jillis Mani als teamcaptain van de Mobility Masters.

In 2017 werd de Hackatrain gewonnen door de Helter Skelter Buzzards. Zij bedachten een applicatie om de internationale treinreiziger meer informatie te geven over zijn reis, zoals bijvoorbeeld over interessante toeristische attracties. NS International is aan de slag gegaan met het winnende idee.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

InTraffic neemt deel aan Hackatrain 2018 | OVPro.nl
ICE, Deutsche Bahn, Utrecht, Centraal Station

InTraffic neemt deel aan Hackatrain 2018

Een team van zes medewerkers van InTraffic is maandag op de trein gestapt, om mee te doen met de Hackatrain. Dit jaar is het thema Mobility as a Service (MaaS), waarbij er extra aandacht wordt gegeven aan de technieken Blockchain en Internet of Things. InTraffic is één van de zestien teams die in 24 uur een werkend prototype moet ontwikkelen.

De Hackatrain is een hackathon op de trein richting Berlijn. Verschillende teams van drie tot zes personen kunnen deelnemen aan deze wedstrijd, waarna ze in Berlijn de technnologieconferentie TOA kunnen bezoeken.

Hackatrain

Onder andere Arriva, NS, 9292 en Translink zijn partners van deze Hackatrain. Het team van InTraffic bestaat uit zes deelnemers met verschillende disciplines. Het gaat hier om Dave van Straten, Jelger Dijkstra, Melanie Vink, Hylco Uding, Jorrit Stutterheim en Jillis Mani als teamcaptain van de Mobility Masters.

In 2017 werd de Hackatrain gewonnen door de Helter Skelter Buzzards. Zij bedachten een applicatie om de internationale treinreiziger meer informatie te geven over zijn reis, zoals bijvoorbeeld over interessante toeristische attracties. NS International is aan de slag gegaan met het winnende idee.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.