Ingrid Thijssen, directievoorzitter NS Reizigers

Ingrid Thijssen verlaat NS Reizigers

Ingrid Thijssen vertrekt op 1 maart als directievoorzitter van NS Reizigers. Zij verruilt haar positie bij het spoorbedrijf voor een aanstelling bij netwerkbedrijf Alliander. Thijssen maakt straks deel uit van de Raad van Bestuur van het Alliander en gaat onder meer werken aan een duurzame energievoorziening. Zij neemt daarmee de ervaring mee die zij op dit terrein eerder al opdeed bij NS.

Ingrid Thijssen is sinds 2011 directievoorzitter van NS Reizigers en was ook daarvoor ook al geruime tijd werkzaam bij het spoorbedrijf. “Met ontzettend veel plezier en trots kijk ik terug op 21 jaar bij NS. Met elkaar hebben we in die periode grote stappen gezet in de verbetering van onze dienstverlening. NS is een prachtig bedrijf dat me veel kansen heeft geboden”, aldus Thijssen.

Betrokkenheid

Directeur Timo Huges van NS: “Ingrid heeft met grote betrokkenheid een enorme waarde gehad voor de operationele prestaties van NS. We zijn haar hier zeer dankbaar voor. Onder haar bezielende leiding heeft het reizigersbedrijf de afgelopen jaren zichtbare vooruitgang geboekt.”

De NS-directie heeft een opvolgingsprocedure in gang gezet en verwacht binnen enkele weken een opvolger voor deze verantwoordelijke positie bekend te maken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.