Rogier Rijkers, hoofd media, CROW

Rogier Rijkers nieuwe Hoofd Media CROW

Rogier Rijkers, hoofd media, CROW

Rogier Rijkers start per 1 april als Hoofd media bij kennisorganisatie CROW. Hij volgt Frans te Riele op die gekozen heeft voor het zelfstandig ondernemerschap. Met de komst van Rijkers bestaat het managementteam van CROW voortaan uit drie personen: directeur/bestuurder Iman Koster, Coen van Haasteren en Rogier Rijkers.

Iman Koster: “CROW ontwikkelt zich al enkele jaren naar een multimediale organisatie waarbinnen de klant centraal staat. Gevolg is dat onze kennis door steeds meer professionals in de sector in hun dagelijkse werk wordt gebruikt. Frans heeft hierin geweldige stappen gezet. Met de komst van Rogier verwachten wij die lijn stevig door te trekken. Rogier is sterk klantgericht en heeft een aanzienlijke track-record op digitaal gebied. Met de uitbreiding van het managementteam borgen wij die kennis meteen in de leiding van CROW.”

Projecten

Iman Koster betreurt tegelijk het vertrek van Frans te Riele: “Gelukkig heeft Frans zich bereid verklaard tot het einde van het jaar een aantal projecten voor ons te trekken. CROW ProContract is hierbij het belangrijkste.”

Rogier Rijkers (1974) was de afgelopen vijf jaar uitgever/hoofdredacteur van Cobouw, het platform voor de bouw. Daarvoor vervulde hij diverse commerciële en journalistieke functies bij de regionale uitgever Wegener.

Vraagstukken

CROW is een onafhankelijke kennisorganisatie zonder winstoogmerk die investeert in kennis voor nu en in de toekomst. Wij streven naar de beste oplossingen voor vraagstukken van beleid tot en met beheer in infrastructuur, openbare ruimte, verkeer en vervoer en werk en veiligheid. Bovendien zijn wij experts op het gebied van aanbesteden en contracteren.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: ,

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.