Ard Romers, directeur VDL Bus and Coach Nederland

Ard Romers nieuwe directeur van VDL Bus and Coach

Ard Romers, directeur VDL Bus and Coach Nederland

Ard Romers is woensdag gestart als de nieuwe directeur van VDL Bus and Coach Nederland. Hij volgt Willem van der Leegte op, die deze functie sinds 2012 heeft gecombineerd met zijn functie als adjunct-directeur vanuit het hoofdkantoor van VDL Groep. Ard wordt verantwoordelijk voor de verkoop en after sales van het VDL Bus and Coach productgamma in Nederland.

Ard Romers (48 jaar) is sinds 1 april 1992 werkzaam bij VDL ETG, destijds Philips Machinefabrieken genaamd. Hij heeft binnen VDL ETG diverse functies bekleed en een brede ervaring opgedaan op het gebied van technologie, key account management, business development, marketing en sales.

Business development

In zijn laatste functie als Vice-President Sales Asia was hij vanuit Singapore verantwoordelijk voor de business development en sales activiteiten van VDL ETG in Azië. In zijn nieuwe functie gaat hij het team van VDL Bus and Coach Nederland leiden en is hij eindverantwoordelijk voor de verkoop en service van de VDL-bussen in Nederland.

Willem van der Leegte is sinds 2004 werkzaam bij VDL Groep. Sinds 2007 is hij directeur van VDL Bus and Coach Nederland. In 2012 trad hij als adjunct-directeur toe tot het directieteam van VDL Groep. Tot op heden heeft hij deze beide functies gecombineerd. Woensdag heeft hij zijn directeurschap van VDL Bus and Coach Nederland overgedragen aan Ard Romers en gaat hij zich volledig toeleggen op zijn functie als adjunct-directeur VDL Groep.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Marieke van Gompel

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.