Stefan Hulman, 9292, directeur

9292-directeur Stefan Hulman neemt afscheid

Stefan Hulman stopt na zeven jaar als directeur bij reisinformatiedienst 9292. Naar eigen zeggen wil hij ‘een nieuwe wending aan zijn loopbaan geven’. Er is nog geen opvolger voor hem gevonden, maar daar is wel een traject voor in gang gezet.

De Raad van Commissarissen heeft Hulman bedankt voor zijn inzet tijdens die zeven jaar. Zo is de output van reisadviezen verzesvoudigd, terwijl de kosten ook gedaald zijn. Die groei vond plaats, terwijl ook de concurrentie opn de markt steeds heviger werd. Denk dan aan diensten zoals Google Maps, die tegenwoordig ook adviezen voor het OV geven.

Realtime informatie

“Er is onder leiding van de algemeen directeur veel gerealiseerd in een complexe markt”, aldus Rob van Holten, de voorzitter van de Raad van Commissarissen bij 9292. De reisplanner van 9292 is in de afgelopen jaren uitgerust met realtime informatie en informatie over de toegankelijkheid. Verder is de OV-Prijswijzer ontwikkeld, waarmee reizigers gemakkelijker een abonnement of reisproduct kunnen kiezen. Hulman heeft zich ook hard gemaakt voor het NDOV-loket en het delen van open data.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.