Joost-Mortier, directeur 9292

Joost Mortier wordt nieuwe directeur 9292

Foto 9292

Joost Mortier volgt Stefan Hulman op als algemeen directeur bij reisinformatiedienst 9292. Mortier was eerder programmamanager OV-chipkaart bij NS en werkte de afgelopen jaren in Schotland bij Abellio. Hulman stopt na zeven jaar om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Mortier was in Schotland verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van Transport Integratie van ScotRail en voor de reisinformatie tussen vervoerders. Hij laat weten enthousiast te zijn om bij 9292 aan de slag te gaan. “9292 staat, als A-merk op het gebied van reisinformatie, al 25 jaar als een huis. Een mooi bedrijf om voor te gaan werken.”

Toekomst 9292

Hulman blijft nog aan om zijn werkzaamheden over te dragen aan Mortier. “Ik wens Joost veel succes en veel plezier toe bij 9292”, aldus de vertrekkende directeur. “Het is een mooie club om voor en mee te werken. Uiteraard zal ik de toekomst van 9292 op de voet blijven volgen.” Bij 9292 werken nu circa 40 medewerkers.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Joost Mortier wordt nieuwe directeur 9292 | OVPro.nl
Joost-Mortier, directeur 9292

Joost Mortier wordt nieuwe directeur 9292

Foto 9292

Joost Mortier volgt Stefan Hulman op als algemeen directeur bij reisinformatiedienst 9292. Mortier was eerder programmamanager OV-chipkaart bij NS en werkte de afgelopen jaren in Schotland bij Abellio. Hulman stopt na zeven jaar om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging.

Mortier was in Schotland verantwoordelijk voor het beleid en de uitvoering van Transport Integratie van ScotRail en voor de reisinformatie tussen vervoerders. Hij laat weten enthousiast te zijn om bij 9292 aan de slag te gaan. “9292 staat, als A-merk op het gebied van reisinformatie, al 25 jaar als een huis. Een mooi bedrijf om voor te gaan werken.”

Toekomst 9292

Hulman blijft nog aan om zijn werkzaamheden over te dragen aan Mortier. “Ik wens Joost veel succes en veel plezier toe bij 9292”, aldus de vertrekkende directeur. “Het is een mooie club om voor en mee te werken. Uiteraard zal ik de toekomst van 9292 op de voet blijven volgen.” Bij 9292 werken nu circa 40 medewerkers.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.