Kantoor Promedia, Willemstraat

ProMedia Group wint vijfde keer op rij FD Gazellen Award

ProMedia Group, uitgever van vakbladen in de mobiliteitssector, heeft voor het vijfde jaar op rij een FD Gazellen Award gewonnen. De award wordt uitgereikt aan bedrijven die hard groeien en voldoen aan diverse strenge prestatiecriteria.

ProMedia Group is in 2010 opgericht en groeit snel als uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren verkeer, mobiliteit, transport en logistiek. Met marktleidende titels zoals OVPro, Nieuwsblad Transport, SpoorPro, TankPro, Schuttevaer en Automobiel Management worden dagelijks duizenden directeuren, managers, ondernemers en andere professionals op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Ook organiseert ProMedia Group hoogwaardige (internationale) congressen en vakbeurzen in de sectoren waarin zij actief is. Voorbeelden zijn het OV Debat, het MaaS Congres, Taxi Expo, RailTech Europe en het Havendebat Rotterdam.

Opsteker

Algemeen directeur Joan Blaas van ProMedia Group: “Dit is de vijfde keer dat we een FD Gazellen award winnen. Dat is mooi en vooral een opsteker voor onze mensen die zich vol overgave inzetten voor vakjournalistiek en spraakmakende conferenties en beurzen in de verkeer-, mobiliteit- en transportsector.”

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ProMedia Group wint vijfde keer op rij FD Gazellen Award | OVPro.nl
Kantoor Promedia, Willemstraat

ProMedia Group wint vijfde keer op rij FD Gazellen Award

ProMedia Group, uitgever van vakbladen in de mobiliteitssector, heeft voor het vijfde jaar op rij een FD Gazellen Award gewonnen. De award wordt uitgereikt aan bedrijven die hard groeien en voldoen aan diverse strenge prestatiecriteria.

ProMedia Group is in 2010 opgericht en groeit snel als uitgever van business-to-business vakbladen in de sectoren verkeer, mobiliteit, transport en logistiek. Met marktleidende titels zoals OVPro, Nieuwsblad Transport, SpoorPro, TankPro, Schuttevaer en Automobiel Management worden dagelijks duizenden directeuren, managers, ondernemers en andere professionals op de hoogte gehouden van ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

Ook organiseert ProMedia Group hoogwaardige (internationale) congressen en vakbeurzen in de sectoren waarin zij actief is. Voorbeelden zijn het OV Debat, het MaaS Congres, Taxi Expo, RailTech Europe en het Havendebat Rotterdam.

Opsteker

Algemeen directeur Joan Blaas van ProMedia Group: “Dit is de vijfde keer dat we een FD Gazellen award winnen. Dat is mooi en vooral een opsteker voor onze mensen die zich vol overgave inzetten voor vakjournalistiek en spraakmakende conferenties en beurzen in de verkeer-, mobiliteit- en transportsector.”

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.