Saskia Kluit nieuwe voorzitter reizigersvereniging Rover

Foto Inge

Saskia Kluit volgt Walter Etty op als nieuwe voorzitter van reizigersvereniging Rover. Ze is door het bestuur van de vereniging voorgedragen en er zijn geen tegenkandidaten. De leden van Rover kiezen op zaterdag 21 november tijdens de algemene ledenvergadering voor de opvolger van Etty, die tweemaal voor een periode van één jaar was verkozen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Saskia Kluit nieuwe voorzitter reizigersvereniging Rover | OVPro.nl

Saskia Kluit nieuwe voorzitter reizigersvereniging Rover

Foto Inge

Saskia Kluit volgt Walter Etty op als nieuwe voorzitter van reizigersvereniging Rover. Ze is door het bestuur van de vereniging voorgedragen en er zijn geen tegenkandidaten. De leden van Rover kiezen op zaterdag 21 november tijdens de algemene ledenvergadering voor de opvolger van Etty, die tweemaal voor een periode van één jaar was verkozen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.