Tram 5 GVB

Egbert de Vries benoemd tot nieuwe voorzitter Vervoerregio

Foto Dylan 2020, Dylan

Egbert de Vries is benoemd tot nieuwe voorzitter en lid van het dagelijks bestuur van de Vervoerregio Amsterdam. Hij is de opvolger van Sharon Dijksma, die eind vorig jaar burgemeester van Utrecht werd. De Vries werd dinsdag voorgedragen en benoemd tijdens een extra regioraad van de Vervoerregio.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Egbert de Vries benoemd tot nieuwe voorzitter Vervoerregio”

Pat Rick|01.02.21|17:25

Laat Egbert betekenis geven aan meer dan Amsterdam, maar voor de hele metropoolregio. Laat metro de ruggegraat zijn voor OV in MRA en zo een autoloze lifestyle ondersteunen voor 2,5 miljoen inwoners. Vancouver: zelfde aantal mensen, ca 10 jaar later begonnen en nu 60% meer metro netwerk voor hoogwaardig en hoogfrequent OV. Moet ook rond A’dam kunnen.

@iedereen: wees moedig, voorzichtig en houd vol!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Egbert de Vries benoemd tot nieuwe voorzitter Vervoerregio | OVPro.nl
Tram 5 GVB

Egbert de Vries benoemd tot nieuwe voorzitter Vervoerregio

Foto Dylan 2020, Dylan

Egbert de Vries is benoemd tot nieuwe voorzitter en lid van het dagelijks bestuur van de Vervoerregio Amsterdam. Hij is de opvolger van Sharon Dijksma, die eind vorig jaar burgemeester van Utrecht werd. De Vries werd dinsdag voorgedragen en benoemd tijdens een extra regioraad van de Vervoerregio.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “Egbert de Vries benoemd tot nieuwe voorzitter Vervoerregio”

Pat Rick|01.02.21|17:25

Laat Egbert betekenis geven aan meer dan Amsterdam, maar voor de hele metropoolregio. Laat metro de ruggegraat zijn voor OV in MRA en zo een autoloze lifestyle ondersteunen voor 2,5 miljoen inwoners. Vancouver: zelfde aantal mensen, ca 10 jaar later begonnen en nu 60% meer metro netwerk voor hoogwaardig en hoogfrequent OV. Moet ook rond A’dam kunnen.

@iedereen: wees moedig, voorzichtig en houd vol!

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.