Stationshal Utrecht Centraal. Foto: Archief OVPro.nl
CAO-onderhandelingen

NS-medewerkers gaan protesteren tegen lage lonen

Stationshal Utrecht Centraal. Foto: Archief OVPro.nl

Leden van de vakbond VVMC verzamelen maandagochtend 20 juni op Utrecht Centraal om vanuit daar in een lange stoet naar het hoofdkantoor van de NS te lopen. Ze willen daar hun ongenoegen kenbaar maken over de huidige COA-voorstellen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.