Vivianne Heijnen tijdens een debat in de Tweede Kamer. Foto: ANP /
Verschraling OV

Vervoerregio’s ontevreden over kabinetsvoorstel financieel vangnet

Vivianne Heijnen tijdens een debat in de Tweede Kamer. Foto: ANP / Hollandse hoogte / Peter Hilz

De provincies, de Vervoerregio Amsterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag uitten ongenoegen over het nieuwe kabinetsvoorstel voor het openbaar vervoer. Het nieuwe voorstel remt volgens de decentrale overheden de ontwikkeling van het OV.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vervoerregio’s ontevreden over kabinetsvoorstel financieel vangnet | OVPro.nl
Vivianne Heijnen tijdens een debat in de Tweede Kamer. Foto: ANP /
Verschraling OV

Vervoerregio’s ontevreden over kabinetsvoorstel financieel vangnet

Vivianne Heijnen tijdens een debat in de Tweede Kamer. Foto: ANP / Hollandse hoogte / Peter Hilz

De provincies, de Vervoerregio Amsterdam en de Metropoolregio Rotterdam-Den Haag uitten ongenoegen over het nieuwe kabinetsvoorstel voor het openbaar vervoer. Het nieuwe voorstel remt volgens de decentrale overheden de ontwikkeling van het OV.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.