thuiswerken

Tweede Kamer wil versoepeling fiscale regeling OV-abonnementskosten

Poortjes op station Utrecht Centraal. Foto: NS Beeldbank.

In de Tweede Kamer is een motie aangenomen om OV-abonnementskosten op fiscaal vlak te vereenvoudigen voor werkgevers. De kosten zijn vaak lastig van tevoren in te schatten door het toenemende flexibele werken. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tweede Kamer wil versoepeling fiscale regeling OV-abonnementskosten | OVPro.nl
thuiswerken

Tweede Kamer wil versoepeling fiscale regeling OV-abonnementskosten

Poortjes op station Utrecht Centraal. Foto: NS Beeldbank.

In de Tweede Kamer is een motie aangenomen om OV-abonnementskosten op fiscaal vlak te vereenvoudigen voor werkgevers. De kosten zijn vaak lastig van tevoren in te schatten door het toenemende flexibele werken. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.