Overlast buslijnen Ter Apel verder aangepakt

Er komen extra maatregelen om de overlast op de buslijnen tussen station Emmen en het asielzoekerscentrum in Ter Apel tegen te gaan. Dat hebben vervoerder Qbuzz en FNV afgesproken. Zo gaat de pendelbus tussen Emmen en het AZC langer rijden en worden er vanaf volgende week op het station van Emmen gastheren of -vrouwen ingezet die passagiers met bestemming Ter Apel gaan wijzen op de pendelbus.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Overlast buslijnen Ter Apel verder aangepakt | OVPro.nl

Overlast buslijnen Ter Apel verder aangepakt

Er komen extra maatregelen om de overlast op de buslijnen tussen station Emmen en het asielzoekerscentrum in Ter Apel tegen te gaan. Dat hebben vervoerder Qbuzz en FNV afgesproken. Zo gaat de pendelbus tussen Emmen en het AZC langer rijden en worden er vanaf volgende week op het station van Emmen gastheren of -vrouwen ingezet die passagiers met bestemming Ter Apel gaan wijzen op de pendelbus.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.