Ontwerp station Hoek van Holland Strand

Hoekse Lijn valt opnieuw enkele miljoenen duurder uit

Ontwerp station Hoek van Holland Strand

Door de gestegen kosten van bouwmaterialen zal de ombouw van de Hoekse Lijn van spoorlijn naar metrolijn enkele miljoenen hoger uitpakken. Dat meldt de Rotterdamse wethouder Arjan van Gils in zijn laatste voortgangsrapportage over het project aan de gemeenteraad.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

1 reactie op “Hoekse Lijn valt opnieuw enkele miljoenen duurder uit”

Pat Rick|02.06.22|11:00

De stijging van de prijzen materiaalkosten is botte pech en had niet voorzien kunnen worden. Toch goed dat dit Hoekse Lijn is omgebouwd, want men kan dan meer en goedkoper hoogwaardig OV aanbieden in nog groter deel van de METROpoolregio MRDH. En waarom kan zoiets niet in A’dam? Bijvoorbeeld De Blauwe Tram herstellen als metro via Haarlem naar Zandvoort, zodat bij drukke stranddagen men veel meer capaciteit heeft. Of havenspoor naar Vlothavenweg begin maken van metrolijn CS- Havenstad – Zaandam

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Hoekse Lijn valt opnieuw enkele miljoenen duurder uit | OVPro.nl
Ontwerp station Hoek van Holland Strand

Hoekse Lijn valt opnieuw enkele miljoenen duurder uit

Ontwerp station Hoek van Holland Strand

Door de gestegen kosten van bouwmaterialen zal de ombouw van de Hoekse Lijn van spoorlijn naar metrolijn enkele miljoenen hoger uitpakken. Dat meldt de Rotterdamse wethouder Arjan van Gils in zijn laatste voortgangsrapportage over het project aan de gemeenteraad.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Yvonne Ton

Yvonne Ton is freelance journalist voor de online vakbladen van ProMedia Group.

1 reactie op “Hoekse Lijn valt opnieuw enkele miljoenen duurder uit”

Pat Rick|02.06.22|11:00

De stijging van de prijzen materiaalkosten is botte pech en had niet voorzien kunnen worden. Toch goed dat dit Hoekse Lijn is omgebouwd, want men kan dan meer en goedkoper hoogwaardig OV aanbieden in nog groter deel van de METROpoolregio MRDH. En waarom kan zoiets niet in A’dam? Bijvoorbeeld De Blauwe Tram herstellen als metro via Haarlem naar Zandvoort, zodat bij drukke stranddagen men veel meer capaciteit heeft. Of havenspoor naar Vlothavenweg begin maken van metrolijn CS- Havenstad – Zaandam

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.