De nachtbus stopt voor de Escape. Foto: ANP
Ontevreden gemeente

Doordeweekse nachtbus Amsterdam keert voorlopig niet terug

De nachtbus stopt voor de Escape. Foto: ANP

Doordeweeks kunnen reizigers voorlopig niet de nachtbus pakken in Amsterdam. Vervoersbedrijf GVB heeft niet de financiële mogelijkheden om nieuwe nachtbussen aan de schaffen die nodig zijn om de dienstregeling van voor corona te volgen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Doordeweekse nachtbus Amsterdam keert voorlopig niet terug | OVPro.nl
De nachtbus stopt voor de Escape. Foto: ANP
Ontevreden gemeente

Doordeweekse nachtbus Amsterdam keert voorlopig niet terug

De nachtbus stopt voor de Escape. Foto: ANP

Doordeweeks kunnen reizigers voorlopig niet de nachtbus pakken in Amsterdam. Vervoersbedrijf GVB heeft niet de financiële mogelijkheden om nieuwe nachtbussen aan de schaffen die nodig zijn om de dienstregeling van voor corona te volgen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.