European Mobility Expo 2022. Foto: Sander van Vliet
Conferentie Parijs

Slimme treinen en autonome bussen als toekomstbeeld op European Mobility Expo

European Mobility Expo 2022. Foto: Sander van Vliet

Slimme treinen, waterstof, drones en autonome bussen; alles kwam voorbij op de European Mobility Exhibition in Parijs. Op de conferentie presenteren de vervoersbedrijven hun ambities voor de toekomst en proberen productiemaatschappijen hun product te verkopen. Wat zijn de grote uitdagingen van de OV-sector?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.