Hoekse Lijn station Strand (foto: RET)
Proefritten

Mogelijk toch nazomeren bij Hoek van Holland via metro

Persbericht RET

Zonaanbidders kunnen mogelijk toch nog deze nazomer gebruik maken van de metrolijn naar het strand van Hoek van Holland. Dinsdagavond 19 juli vond de laatste testrit plaats, nadat problemen met de bovenleidingmasten “snel” waren verholpen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Robin van den Bovenkamp

4 reacties op “Mogelijk toch nazomeren bij Hoek van Holland via metro”

Barry Maas|20.07.22|21:41

Zeker snel 2017 zou ie toch al tot aan het strand rijden? Tis nu pas 2022. En dan hebb
en we het nog geen eens over de centjes die dit grapje allemaal gekost heeft. Echt een top prestatie!!!

Pat Rick|21.07.22|12:06

Goed nieuws! En een voorbeeld voor A’dam. Daar zouden ze het stuk tot Zandvoort ook metro kunnen maken (met de lessen van Hoekse lijn). En deze als vervanger van De Blauwe Tram naar A’dam-Zuid laten rijden. Metro is veel flexibeler/efficiënter bij grote drukte (zomerdagen/ F1) dan hoofdspoor. Zo kan A’dam een groter metronetwerk krijgen en een autoloze lifestyle voor de METROpoolregio Amsterdam ondersteunen.

Justin Somohardjo|04.08.22|14:59

Toch is dit project een stuk soepeler en efficiënter verlopen dan de Noordzuidlijn. Want nadat de oud Ret projectleider is ontslagen hebben ze de oplevering toch nog weten te behalen (zijnde met vertraging en extra kosten). En de verlenging was zoiezo al een apart project die nog soepeler ging. En vergeet niet dat Rotterdam in het verleden nog succesvollere metro projecten heeft begeleid. Het netwerk is al efficiënter dan die in Amsterdam…

Maria Huisman|25.10.22|15:25

Is er nog wel iemand die gelooft dat de metro naar t strand van HvH gaat rijden dit jaar? Ik niet, dus dat wordt toch weer met de auto als je iemand meeneemt die slecht ter been is. Jammer hoor en zomer 2023 is nog een eind weg.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Mogelijk toch nazomeren bij Hoek van Holland via metro | OVPro.nl
Hoekse Lijn station Strand (foto: RET)
Proefritten

Mogelijk toch nazomeren bij Hoek van Holland via metro

Persbericht RET

Zonaanbidders kunnen mogelijk toch nog deze nazomer gebruik maken van de metrolijn naar het strand van Hoek van Holland. Dinsdagavond 19 juli vond de laatste testrit plaats, nadat problemen met de bovenleidingmasten “snel” waren verholpen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Robin van den Bovenkamp

4 reacties op “Mogelijk toch nazomeren bij Hoek van Holland via metro”

Barry Maas|20.07.22|21:41

Zeker snel 2017 zou ie toch al tot aan het strand rijden? Tis nu pas 2022. En dan hebb
en we het nog geen eens over de centjes die dit grapje allemaal gekost heeft. Echt een top prestatie!!!

Pat Rick|21.07.22|12:06

Goed nieuws! En een voorbeeld voor A’dam. Daar zouden ze het stuk tot Zandvoort ook metro kunnen maken (met de lessen van Hoekse lijn). En deze als vervanger van De Blauwe Tram naar A’dam-Zuid laten rijden. Metro is veel flexibeler/efficiënter bij grote drukte (zomerdagen/ F1) dan hoofdspoor. Zo kan A’dam een groter metronetwerk krijgen en een autoloze lifestyle voor de METROpoolregio Amsterdam ondersteunen.

Justin Somohardjo|04.08.22|14:59

Toch is dit project een stuk soepeler en efficiënter verlopen dan de Noordzuidlijn. Want nadat de oud Ret projectleider is ontslagen hebben ze de oplevering toch nog weten te behalen (zijnde met vertraging en extra kosten). En de verlenging was zoiezo al een apart project die nog soepeler ging. En vergeet niet dat Rotterdam in het verleden nog succesvollere metro projecten heeft begeleid. Het netwerk is al efficiënter dan die in Amsterdam…

Maria Huisman|25.10.22|15:25

Is er nog wel iemand die gelooft dat de metro naar t strand van HvH gaat rijden dit jaar? Ik niet, dus dat wordt toch weer met de auto als je iemand meeneemt die slecht ter been is. Jammer hoor en zomer 2023 is nog een eind weg.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.