Stationshal Utrecht Centraal. Foto: Archief OVPro.nl
Onderzoek

Vervoerders verschraalden dienstregeling begin 2022 niet

Stationshal Utrecht Centraal. Foto: Archief OVPro.nl

Vervoerders hebben in de eerste drie maanden van 2022 de dienstregeling niet afgeschaald vergeleken met vorig jaar, blijkt uit een onderzoek in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In sommige regio’s is het openbaar vervoer zelfs meer gaan rijden in de eerste maanden van dit jaar.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vervoerders verschraalden dienstregeling begin 2022 niet | OVPro.nl
Stationshal Utrecht Centraal. Foto: Archief OVPro.nl
Onderzoek

Vervoerders verschraalden dienstregeling begin 2022 niet

Stationshal Utrecht Centraal. Foto: Archief OVPro.nl

Vervoerders hebben in de eerste drie maanden van 2022 de dienstregeling niet afgeschaald vergeleken met vorig jaar, blijkt uit een onderzoek in opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In sommige regio’s is het openbaar vervoer zelfs meer gaan rijden in de eerste maanden van dit jaar.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.