Motie

Tweede Kamer geeft gehoor aan noodoproep OV-sector om stijgende energieprijzen

Stadsbus Arriva aan de laadpaal in Sittard. Foto: Wikipedia.

Tweede Kamerleden Habtamu de Hoop en Kauthar Bouchallikht hebben gisteravond een motie ingediend waarin ze de regering oproepen om met de OV-sector in gesprek te gaan over de effecten van de torenhoge energieprijzen. De motie volgt op een noodoproep van OV-NL namens de gehele OV-sector.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tweede Kamer geeft gehoor aan noodoproep OV-sector om stijgende energieprijzen | OVPro.nl
Motie

Tweede Kamer geeft gehoor aan noodoproep OV-sector om stijgende energieprijzen

Stadsbus Arriva aan de laadpaal in Sittard. Foto: Wikipedia.

Tweede Kamerleden Habtamu de Hoop en Kauthar Bouchallikht hebben gisteravond een motie ingediend waarin ze de regering oproepen om met de OV-sector in gesprek te gaan over de effecten van de torenhoge energieprijzen. De motie volgt op een noodoproep van OV-NL namens de gehele OV-sector.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.