RET

Eerste metro komt met kleine vertraging aan op station Hoek van Holland Strand

Wethouder Karremans en onder andere Maurice van Unck stappen enthousiast uit de metro naar Hoek van Holland strand vanochtend. Foto: RKeus/RET.

De Rotterdamse metro heeft vanochtend de eerste rit gemaakt naar metrostation Hoek van Holland Strand. De metro vertrok vanaf station Rotterdam Blaak en kwam, ironisch genoeg, met vertraging aan op station Hoek van Holland Haven. Vanuit daar reedt de metro door naar het nieuwe station Hoek van Holland Strand. Om 09.15 uur kwam de metro aan, uiteindelijk negen minuten later dan gepland. Dat deed echter niets af van het feit dat het metrostation aan het strand nu officieel in gebruik is genomen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Eerste metro komt met kleine vertraging aan op station Hoek van Holland Strand | OVPro.nl
RET

Eerste metro komt met kleine vertraging aan op station Hoek van Holland Strand

Wethouder Karremans en onder andere Maurice van Unck stappen enthousiast uit de metro naar Hoek van Holland strand vanochtend. Foto: RKeus/RET.

De Rotterdamse metro heeft vanochtend de eerste rit gemaakt naar metrostation Hoek van Holland Strand. De metro vertrok vanaf station Rotterdam Blaak en kwam, ironisch genoeg, met vertraging aan op station Hoek van Holland Haven. Vanuit daar reedt de metro door naar het nieuwe station Hoek van Holland Strand. Om 09.15 uur kwam de metro aan, uiteindelijk negen minuten later dan gepland. Dat deed echter niets af van het feit dat het metrostation aan het strand nu officieel in gebruik is genomen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.