Dodelijke slachtoffers

Rotterdamse metrolijnen stoppen niet bij Erasmus MC vanwege schietincident

ROTTERDAM - Politieagenten van de dienst speciale interventie bij het Erasmus MC Rotterdam aan Rochussenstraat die is afgezet. Na twee schietincidenten is een verdachte opgepakt. Een van de schietincidenten was bij het Erasmus MC. Daar is ook brand gesticht. ANP BAS CZERWINSKI

De Rotterdamse metrolijnen A, B en C stoppen op last van de politie niet op station Dijkzigt naast het Erasmus MC, meldt vervoerder RET. In het ziekenhuis vond donderdagmiddag een schietincident plaats en er werd brand gesticht.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Merijn van Merrienboer/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Rotterdamse metrolijnen stoppen niet bij Erasmus MC vanwege schietincident | OVPro.nl
Dodelijke slachtoffers

Rotterdamse metrolijnen stoppen niet bij Erasmus MC vanwege schietincident

ROTTERDAM - Politieagenten van de dienst speciale interventie bij het Erasmus MC Rotterdam aan Rochussenstraat die is afgezet. Na twee schietincidenten is een verdachte opgepakt. Een van de schietincidenten was bij het Erasmus MC. Daar is ook brand gesticht. ANP BAS CZERWINSKI

De Rotterdamse metrolijnen A, B en C stoppen op last van de politie niet op station Dijkzigt naast het Erasmus MC, meldt vervoerder RET. In het ziekenhuis vond donderdagmiddag een schietincident plaats en er werd brand gesticht.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Merijn van Merrienboer/ANP

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.