Reizigers station Amersfoort
23% minder check-ins

Groei reizigers openbaar vervoer lijkt niet door te zetten

Reizigers station Amersfoort

In mei 2022 werd 23 procent minder met een OV-chipkaart ingecheckt dan in diezelfde maand in het jaar 2019, blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek en Translink. De maand met de meeste check-ins sinds het begin van de coronamaatregelen was maart 2022.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Groei reizigers openbaar vervoer lijkt niet door te zetten | OVPro.nl