Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners:

Tribus is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in voertuigaanpassingen voor kleinschalig personenvervoer. Het TriflexAIR-systeem van Tribus is een totaalsysteem voor rolstoel- en personenvervoer. Onze Civitas is een unieke en breed inzetbare lagevloerminibus die zich onderscheidt in ruimte, licht en comfort.

tribus.nl

EBLO staat inmiddels al jaren bekend als leverancier van chauffeursstoelen voor gerenommeerde bedrijven binnen het openbaar vervoer in Nederland en het buitenland. Voor het OV leveren wij stoelen voor elke trein, tram en bus. Daarnaast bieden we diverse diensten aan waaronder inbouw op locatie, stoel- en trillingsmeting, drukmeting en montage- en reparatiediensten. Ook voor maatwerkadvies over de juiste stoel en de juiste zithouding bent u bij ons aan het juiste adres.

eblo.nl

Ebusco richt zich op de ontwikkeling, marketing en verkoop van volledig elektrische stads- en streekbussen voor – voornamelijk – de Europese markt. Ebusco is een van oorsprong Nederlands bedrijf dat gevestigd is in Deurne (Nederland). Ebusco is pioneer en koploper op het gebied van de ontwikkeling van elektrische bussen en laadsystemen en is daarmee inmiddels in staat een elektrische bus aan te bieden die goedkoper is dan een dieselbus.

ebusco.nl

InTraffic realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer. Hiermee zorgen we voor veilige, duurzame en voorspelbare vervoerssystemen en dragen we bij aan de welvaart en welzijn van Nederland.

intraffic.nl

Thales Transportation Systems is een dochteronderneming van Thales Nederland. Samen een duurzame bijdrage leveren aan veilige en aantrekkelijke mobiliteit in Nederland met innovatieve en betrouwbare srvices en oplossingen is onze missie en deze komt in al onze activiteiten terug. Wij helpen onze klanten om meer capaciteit binnen infrastructuur te creëren zodat passagiers sneller, veiliger, duurzamer en tegen lagere kosten hun bestemming kunnen bereiken.

Thales Transportation Systems biedt haar dienstverlening aan onder drie pijers.

  • Openbaar vervoer en e-ticketing (RCS)
  • Mainline Signalling (MLS)
  • Connectivity (ICS)

De core business van Thales Transportation Systems ligt in het openbaar vervoer. Als leverancier van de toegangspoorten, het netwerk en de onderhoudsdiensten kunnen wij een totaaloplossing bieden voor bedrijven met missie kritische systemen. Hiermee ondersteunen wij de missie van de Thales Group: Together, Safer, Everywhere.

thalesgroup.com

Vattenfall werkt samen met grote energieverbruikers om de last van het beheer van de elektrische infrastructuur weg te nemen. We beheersen alle aspecten van het onderhoud en beheer om aan de hoge veiligheids- en betrouwbaarheidsnormen te kunnen voldoen.
Onze klanten profiteren van contracten met een vaste vergoeding voor een periode van 10-15 jaar. Zo hebben ze zekerheid over hun kosten en lopen minder risico.

vattenfall.nl