Partners

Ontdek hier meer over de diensten en/of producten van onze partners:

InTraffic realiseert en onderhoudt complexe informatie- en besturingssystemen voor verkeer en vervoer. Hiermee zorgen we voor veilige, duurzame en voorspelbare vervoerssystemen en dragen we bij aan de welvaart en welzijn van Nederland.

intraffic.nl

EvoBus Nederland is als importeur en dealer verantwoordelijk voor de verkoop van bussen in het reissegment en het openbaar vervoer. Naast onze hoogwaardige producten bieden wij met OMNIplus een busspecifieke service aan voor Mercedes-Benz en Setra bussen. En bent u op zoek naar een tweedehands bus? Dan bent u bij BusStore aan het juiste adres!

evobus.nl

Randstad is een van de grootste werkgevers in het openbaar vervoer en transport. We hebben dan ook altijd vacatures voor chauffeurs die graag aan de slag willen voor onze opdrachtgevers. Randstad kan ook kandidaten opleiden tot Buschauffeur Personenvervoer middels haar eigen opleiding.

randstad.nl

Thales Transportation Systems is een dochteronderneming van Thales Nederland. Samen een duurzame bijdrage leveren aan veilige en aantrekkelijke mobiliteit in Nederland met innovatieve en betrouwbare srvices en oplossingen is onze missen en deze komt in al onze activiteiten terug. Wij helpen onze klanten om meer capaciteit binnen infrastructuur te creƫren zodat passagiers sneller, veiliger, duurzamer en tegen lagere kosten hun bestemming kunnen bereiken.

Thales Transportation Systems biedt haar dienstverlening aan onder drie pijers.

  • Openbaar vervoer en e-ticketing (RCS)
  • Mainline Signalling (MLS)
  • Connectivity (ICS)

De core business van Thales Transportation Systems ligt in het openbaar vervoer. Als leverancier van de toegangspoorten, het netwerk en de onderhoudsdiensten kunnen wij een totaaloplossing bieden voor bedrijven met missie kritische systemen. Hiermee ondersteunen wij de missie van de Thales Group: Together, Safer, Everywhere.

thalesgroup.com

Tribus is een internationaal bedrijf gespecialiseerd in voertuigaanpassingen voor kleinschalig personenvervoer. Het TriflexAIR-systeem van Tribus is een totaalsysteem voor rolstoel- en personenvervoer. Onze Civitas is een unieke en breed inzetbare lagevloerminibus die zich onderscheidt in ruimte, licht en comfort.

tribus.nl

In alles wat Volvo Bus doet, komt veiligheid op de eerste plaats. Maar wij zetten ons ook elke dag in voor zo schoon en stil mogelijk stadsvervoer. Zoals je van Volvo kunt verwachten. Voor iedereen, voor elkaar.

volvobuses.com