Haagse buschauffeur wil schadevergoeding van vrouw

De Haagse buschauffeur die in augustus een vrouw zou hebben bedreigd en mishandeld wil nu van dezelfde vrouw een schadevergoeding. De buschaufffeur is door de rechter vrijgesproken en vindt dat de vrouw verantwoordelijk is voor zijn ontslag. De man is inmniddels vijf maanden werkloos.

De buschauffeur zou in augustus een fietser hebben afgesneden bij het busplatform bij Den Haag Centraal. Een vrouw die dit had gezien wond zich hier dermate over op dat ze een paar klappen op de bus gaf.

Hysterisch

Daarop kwam de buschauffeur naar buiten om ‘te kijken of er iemand onder de bus was gevallen’. Volgens de chauffeur moest hij de vrouw in bedwang houden omdat ze hysterisch was geworden . De rechter gaf de buschauffeur hierin gelijk. Desalniettemin werd de buschauffeur ontslagen, meldt Omroep West.

Rijk

De buscchauffeur wil nu een schadevergoeding eisen bij de vrouw die in zijn ogen verantwoordelijk is voor zijn ontslag. Hij verwacht overigens niet dat hij daar rijk van wordt. “Het is hier geen Amerika. Ik denk dat het hooguit om een paar tientjes zal gaan. “De chauffeur verwacht na zijn eerherstel weer spoedig werk te zullen vinden.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Haagse buschauffeur wil schadevergoeding van vrouw | OVPro.nl

Haagse buschauffeur wil schadevergoeding van vrouw

De Haagse buschauffeur die in augustus een vrouw zou hebben bedreigd en mishandeld wil nu van dezelfde vrouw een schadevergoeding. De buschaufffeur is door de rechter vrijgesproken en vindt dat de vrouw verantwoordelijk is voor zijn ontslag. De man is inmniddels vijf maanden werkloos.

De buschauffeur zou in augustus een fietser hebben afgesneden bij het busplatform bij Den Haag Centraal. Een vrouw die dit had gezien wond zich hier dermate over op dat ze een paar klappen op de bus gaf.

Hysterisch

Daarop kwam de buschauffeur naar buiten om ‘te kijken of er iemand onder de bus was gevallen’. Volgens de chauffeur moest hij de vrouw in bedwang houden omdat ze hysterisch was geworden . De rechter gaf de buschauffeur hierin gelijk. Desalniettemin werd de buschauffeur ontslagen, meldt Omroep West.

Rijk

De buscchauffeur wil nu een schadevergoeding eisen bij de vrouw die in zijn ogen verantwoordelijk is voor zijn ontslag. Hij verwacht overigens niet dat hij daar rijk van wordt. “Het is hier geen Amerika. Ik denk dat het hooguit om een paar tientjes zal gaan. “De chauffeur verwacht na zijn eerherstel weer spoedig werk te zullen vinden.

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.