Timo Huges, directeur NS

Voormalig NS-topman Huges wordt CEO van H&S Group

Timo Huges krijgt vanaf 1 januari 2019 de leiding over transportbedrijf H&S Group. De voormalige NS-topman bekleedt al sinds 2017 de functie van Chief Commercial Officer binnen het bedrijf. Huges moet samen met financieel directeur Matthieu van Tellingen leiding gaan geven aan een managementteam dat de H&S Group moet aansturen.

Huges moest in 2015 zijn functie neerleggen bij NS, nadat er enkele onregelmatigheden bij de OV-concessie Limburg aan het licht kwamen. Vorig jaar moesten de voormalige NS-directeur en nog enkele andere betrokkenen voor de rechter verschijnen om hun rol in deze onregelmatigheden te verklaren. De rechter sprak Huges daarna vrij.

Digitalisering

Huges volgt Ubbo Hempenius op, die 45 jaar lang aan het hoofd van het bedrijf stond dat zich vooral richt op het transport van vloeistoffen. Onder leiding van Huges moet invulling gegeven worden aan de groeifase die het bedrijf nu meemaakt, meldt het Financieel Dagblad. Huges gaat zich onder meer richten op digitalisering.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Voormalig NS-topman Huges wordt CEO van H&S Group | OVPro.nl
Timo Huges, directeur NS

Voormalig NS-topman Huges wordt CEO van H&S Group

Timo Huges krijgt vanaf 1 januari 2019 de leiding over transportbedrijf H&S Group. De voormalige NS-topman bekleedt al sinds 2017 de functie van Chief Commercial Officer binnen het bedrijf. Huges moet samen met financieel directeur Matthieu van Tellingen leiding gaan geven aan een managementteam dat de H&S Group moet aansturen.

Huges moest in 2015 zijn functie neerleggen bij NS, nadat er enkele onregelmatigheden bij de OV-concessie Limburg aan het licht kwamen. Vorig jaar moesten de voormalige NS-directeur en nog enkele andere betrokkenen voor de rechter verschijnen om hun rol in deze onregelmatigheden te verklaren. De rechter sprak Huges daarna vrij.

Digitalisering

Huges volgt Ubbo Hempenius op, die 45 jaar lang aan het hoofd van het bedrijf stond dat zich vooral richt op het transport van vloeistoffen. Onder leiding van Huges moet invulling gegeven worden aan de groeifase die het bedrijf nu meemaakt, meldt het Financieel Dagblad. Huges gaat zich onder meer richten op digitalisering.

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.