Dit zijn de exposanten en workshops op OV Expo 2020

Expo Houten is op donderdag 8 oktober het decor van OV Expo 2020: een platform waar de nieuwste producten, technieken en diensten getoond en gedemonstreerd worden. Op de beursvloer is plek voor nieuwe ontmoetingen, de uitwisseling van kennis en de tentoonstelling van innovaties in de OV-sector. Exposanten zijn onder meer busfabrikanten CaetanoBus, Ebusco en Hess.

Niet alleen de lijst met exposanten wordt steeds langer, ook de eerste workshops zijn bekend. Deze zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers van OV Expo. Tijdens de workshops wordt actief kennis uitgewisseld over onder meer elektrisch vervoer. Hiervoor zijn diverse workshopzalen op de beursvloer beschikbaar. Nieuw is het ‘silent disco’-concept, waardoor geluid van de beursvloer geen rol meer speelt tijdens de workshops.

Elkaar weer eens zien en spreken

Inmiddels hebben zich deelnemers aangemeld van tientallen bedrijven en organisaties in de OV-sector. Daarmee is OV Expo een moment om collega’s en relaties in de Nederlandse OV-sector te ontmoeten. Om bestaande contacten weer eens te zien en te spreken, maar ook om nieuwe contacten te leggen.

Uiteraard staat veiligheid voorop en daarom vindt OV Expo in aangepaste vorm plaats. Met tijdslots, ruimschoots beschikbare desinfecteermiddelen, reiniging van de workshopruimtes tussen de sessies door, tijdslots voor bezoek en meer wordt gezorgd voor een veilig en verantwoord bezoek aan de beurs.

Registreer jouw toegang

OV Expo 2020 is de OV-brede opvolger van BusVision 2018 en vindt tegelijkertijd plaats met Taxi Expo en het OV Expo Congres, waar we denken we na over oplossingen voor de coronacrisis. Deelname aan de vakbeurs is in de meeste gevallen gratis, dus registreer snel jouw toegang voordat er geen plek meer is in Expo Houten.

Lees ook: Alle sprekers OV Expo Congres zijn bekend

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dit zijn de exposanten en workshops op OV Expo 2020 | OVPro.nl

Dit zijn de exposanten en workshops op OV Expo 2020

Expo Houten is op donderdag 8 oktober het decor van OV Expo 2020: een platform waar de nieuwste producten, technieken en diensten getoond en gedemonstreerd worden. Op de beursvloer is plek voor nieuwe ontmoetingen, de uitwisseling van kennis en de tentoonstelling van innovaties in de OV-sector. Exposanten zijn onder meer busfabrikanten CaetanoBus, Ebusco en Hess.

Niet alleen de lijst met exposanten wordt steeds langer, ook de eerste workshops zijn bekend. Deze zijn vrij toegankelijk voor alle bezoekers van OV Expo. Tijdens de workshops wordt actief kennis uitgewisseld over onder meer elektrisch vervoer. Hiervoor zijn diverse workshopzalen op de beursvloer beschikbaar. Nieuw is het ‘silent disco’-concept, waardoor geluid van de beursvloer geen rol meer speelt tijdens de workshops.

Elkaar weer eens zien en spreken

Inmiddels hebben zich deelnemers aangemeld van tientallen bedrijven en organisaties in de OV-sector. Daarmee is OV Expo een moment om collega’s en relaties in de Nederlandse OV-sector te ontmoeten. Om bestaande contacten weer eens te zien en te spreken, maar ook om nieuwe contacten te leggen.

Uiteraard staat veiligheid voorop en daarom vindt OV Expo in aangepaste vorm plaats. Met tijdslots, ruimschoots beschikbare desinfecteermiddelen, reiniging van de workshopruimtes tussen de sessies door, tijdslots voor bezoek en meer wordt gezorgd voor een veilig en verantwoord bezoek aan de beurs.

Registreer jouw toegang

OV Expo 2020 is de OV-brede opvolger van BusVision 2018 en vindt tegelijkertijd plaats met Taxi Expo en het OV Expo Congres, waar we denken we na over oplossingen voor de coronacrisis. Deelname aan de vakbeurs is in de meeste gevallen gratis, dus registreer snel jouw toegang voordat er geen plek meer is in Expo Houten.

Lees ook: Alle sprekers OV Expo Congres zijn bekend

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.