Studio ProMedia in Rotterdam

Nog minder dan een week tot het OV Expo Congres 2020

Foto ProMedia

Over minder dan een week vindt het online OV Expo Congres 2020 plaats. Vanuit alle relevante kanten gaan sprekers op donderdagmiddag 8 oktober in gesprek over de toekomst van het openbaar vervoer. De coronacrisis biedt namelijk mogelijkheden om het systeem te verbeteren. Maar hoe kan het OV weer aantrekkelijk worden gemaakt? En hoe blijven regio en stadsrand bereikbaar?

De aangescherpte maatregelen om het snel oplopende aantal coronabesmettingen tegen te gaan, maakten het noodzakelijk dat het congres alleen nog online deelnemers heeft. Het OV Expo Congres vindt daarom niet plaats in Expo Houten, maar wordt op 8 oktober van 13.30 tot 16.30 uur verzorgd vanuit de studio van OVPro-uitgever ProMedia Group in Rotterdam. Bekijk hier het programma.

Afwisselende vorm

Het congres heeft nog steeds een afwisselende vorm met scherpe interviews, pitches en korte videoreportages. Sommige sprekers zijn in de studio aanwezig, terwijl anderen via een live-verbinding aan het woord zijn. Deelnemers krijgen via de chat de gelegenheid om mee te denken en vragen te stellen aan de sprekers. Die behandelen beide thema’s vanuit alle relevante kanten: werkgever, vervoerder, reiziger en politiek.

Onder meer de volgende sprekers komen op donderdag 8 oktober aan het woord.

  • Mustafa Amhaouch (CDA) – Welke rol speelt het Rijk bij de toekomst van het OV?
  • Marcel Sloot (CROW-KpVV) – Handreikingen voor alternatieve OV-vormen
  • Bob van Dam (D&B Gedrag) – Reizigers weer veilig het OV in krijgen
  • Harmen Krusemeijer (DTV Consultants) – Hoe laat je 40% van de wmo-reizigers overstappen op het OV?
  • Beide thema’s worden afgesloten met een rondetafeldiscussie.
  • Bekijk hier het volledige programma.

Aanmelden

Inschrijven voor deelname kan tot kort voor de start van het webinar. Ten opzichte van deelname in de congreszaal geldt voor de online deelname een gereduceerd tarief van 169 euro. Alle deelnemers krijgen na afloop een link toegestuurd om het programma in zijn geheel of in delen terug te kijken.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve jaaraanbieding: € 7,50 i.p.v. € 10,50. 

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.