Nog drie dagen om uw bijdrage voor MaaS Congres 2021 te delen

Met de start van de eerste MaaS-pilots is een belangrijke stap gezet, maar de grootschalige uitrol van een landelijke MaaS-systeem is nog ver weg. Daarom blijft het ook in 2021 van groot belang om hierover in gesprek te gaan en kennis uit te wisselen. Dit doen we opnieuw tijdens het MaaS Congres, dat plaatsvindt op 16 maart 2021. U heeft nog een paar dagen om uw bijdrage op te sturen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nog drie dagen om uw bijdrage voor MaaS Congres 2021 te delen | OVPro.nl

Nog drie dagen om uw bijdrage voor MaaS Congres 2021 te delen

Met de start van de eerste MaaS-pilots is een belangrijke stap gezet, maar de grootschalige uitrol van een landelijke MaaS-systeem is nog ver weg. Daarom blijft het ook in 2021 van groot belang om hierover in gesprek te gaan en kennis uit te wisselen. Dit doen we opnieuw tijdens het MaaS Congres, dat plaatsvindt op 16 maart 2021. U heeft nog een paar dagen om uw bijdrage op te sturen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.