Trein op station Driebergen-Zeist (foto: NS/Arno Leblanc)

NS werkt krimpplannen verder uit: opnieuw minder banen op stations

Trein op station Driebergen-Zeist.Foto: NS/Arno Leblanc

NS wil het aantal medewerkers met een logistieke of coördinerende taak op het station terugbrengen. Het voorgenomen besluit heeft impact op circa 170 banen en maakt deel uit van het eerder aangekondigde besparingsprogramma. De spoorvervoerder is van plan te snijden in de functies procesleider perron en coördinator wal. Eerder maakte NS al het voornemen bekend om het aantal servicebalies op stations te halveren.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

1 reactie op “NS werkt krimpplannen verder uit: opnieuw minder banen op stations”

kees boer|10.03.21|11:05

Veiligheid moet op zowel station als in de trein voorop staan ;als ik wel eens in de trein reis zie ik dat er op diverse sectoren medewerk[st]er wordt gevraagd ;dan moeten ze bij deze waar het overtollig wordt het eerst selecteren

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.