Veiligheid en service medewerkers NS

OV-personeel voelt zich minder veilig op werk

Veiligheid en service medewerkers NS. Foto: ProMedia.

Ondanks de lage reizigersaantallen zijn medewerkers in het openbaar vervoer in 2020 vaker slachtoffer geworden van één of meerdere geweldsincidenten. Ruim 60 procent van het personeel maakte een incident mee. Dat is een flinke stijging vergeleken met de bijna 50 procent van 2018. Tegelijkertijd voelen medewerkers zich ook onveiliger op het werk, een ontwikkeling die deels wordt verklaard door de coronacrisis.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OV-personeel voelt zich minder veilig op werk | OVPro.nl
Veiligheid en service medewerkers NS

OV-personeel voelt zich minder veilig op werk

Veiligheid en service medewerkers NS. Foto: ProMedia.

Ondanks de lage reizigersaantallen zijn medewerkers in het openbaar vervoer in 2020 vaker slachtoffer geworden van één of meerdere geweldsincidenten. Ruim 60 procent van het personeel maakte een incident mee. Dat is een flinke stijging vergeleken met de bijna 50 procent van 2018. Tegelijkertijd voelen medewerkers zich ook onveiliger op het werk, een ontwikkeling die deels wordt verklaard door de coronacrisis.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.