Servicebalie in stationshal Utrecht CS

OV Ombudsman bezorgd over kwaliteit dienstverlening

Eigen beeld OVPro

Staat de reiziger echt nog op één voor vervoerders? Het lijkt er niet beter op te worden, schrijft de OV Ombudsman in zijn rapportage over het eerste kwartaal van 2021. De service aan reizigers dreigt in het geding te komen door ontwikkelingen, zoals het verminderen van het aantal servicebalies door NS. De reiziger kan verder de dupe worden als de transitie naar Mobility as a Service niet goed wordt georganiseerd. De ombudsman uit daarnaast kritiek op de dienstregeling in tijden van corona en tijdens winterweer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

OV Ombudsman bezorgd over kwaliteit dienstverlening | OVPro.nl
Servicebalie in stationshal Utrecht CS

OV Ombudsman bezorgd over kwaliteit dienstverlening

Eigen beeld OVPro

Staat de reiziger echt nog op één voor vervoerders? Het lijkt er niet beter op te worden, schrijft de OV Ombudsman in zijn rapportage over het eerste kwartaal van 2021. De service aan reizigers dreigt in het geding te komen door ontwikkelingen, zoals het verminderen van het aantal servicebalies door NS. De reiziger kan verder de dupe worden als de transitie naar Mobility as a Service niet goed wordt georganiseerd. De ombudsman uit daarnaast kritiek op de dienstregeling in tijden van corona en tijdens winterweer.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.