Treinsimulator Utrecht Centraal. Foto: NS
Treinsimulator

Treinsimulator NS als oplossing voor dringend personeelstekort

Treinsimulator Utrecht Centraal. Foto: NS

Altijd al achter het deurtje van de machinist willen kijken? Dat kan nu: de NS zet een treinsimulatie in om nieuwe machinisten en conducteuren te werven en daarmee het acute personeelstekort op te lossen. In de simulator kunnen geïnteresseerden ervaren hoe het is om met 100 kilometer per uur over een lokaal traject te razen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinsimulator NS als oplossing voor dringend personeelstekort | OVPro.nl
Treinsimulator Utrecht Centraal. Foto: NS
Treinsimulator

Treinsimulator NS als oplossing voor dringend personeelstekort

Treinsimulator Utrecht Centraal. Foto: NS

Altijd al achter het deurtje van de machinist willen kijken? Dat kan nu: de NS zet een treinsimulatie in om nieuwe machinisten en conducteuren te werven en daarmee het acute personeelstekort op te lossen. In de simulator kunnen geïnteresseerden ervaren hoe het is om met 100 kilometer per uur over een lokaal traject te razen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.