Hilversum zondagavond afgezet. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / GinoPress
Vrijgelaten

Politie: geen verband tussen opstootje en overlijden NS-conducteur

Hilversum zondagavond afgezet. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / GinoPress

Volgens de politie is er geen verband tussen het overlijden van de NS-conducteur zondagavond in Hilversum en het opstootje dat hij kort daarvoor had in de trein met twee jongens. De jongens die na het incident zijn opgepakt, zijn inmiddels weer vrij gelaten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Politie: geen verband tussen opstootje en overlijden NS-conducteur | OVPro.nl
Hilversum zondagavond afgezet. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / GinoPress
Vrijgelaten

Politie: geen verband tussen opstootje en overlijden NS-conducteur

Hilversum zondagavond afgezet. Foto: ANP / Hollandse Hoogte / GinoPress

Volgens de politie is er geen verband tussen het overlijden van de NS-conducteur zondagavond in Hilversum en het opstootje dat hij kort daarvoor had in de trein met twee jongens. De jongens die na het incident zijn opgepakt, zijn inmiddels weer vrij gelaten.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.