Cao-commissie NS voor de vijfde onderhandelingsronde. Foto: FNV
Lage lonen

Zomerstaking dreigt na mislukken cao-onderhandelingen NS

Cao-commissie NS voor de vijfde onderhandelingsronde. Foto: FNV

NS en de vakbonden hebben in de vijfde onderhandelingsronde geen akkoord bereikt over een nieuwe cao. Volgens FNV verliepen de onderhandelingen dramatisch en wilde NS niet meebewegen. Als het aanbod van NS wordt weggestemd door de vakbondsleden op 1 augustus, dan volgen er vrijwel zeker acties.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zomerstaking dreigt na mislukken cao-onderhandelingen NS | OVPro.nl
Cao-commissie NS voor de vijfde onderhandelingsronde. Foto: FNV
Lage lonen

Zomerstaking dreigt na mislukken cao-onderhandelingen NS

Cao-commissie NS voor de vijfde onderhandelingsronde. Foto: FNV

NS en de vakbonden hebben in de vijfde onderhandelingsronde geen akkoord bereikt over een nieuwe cao. Volgens FNV verliepen de onderhandelingen dramatisch en wilde NS niet meebewegen. Als het aanbod van NS wordt weggestemd door de vakbondsleden op 1 augustus, dan volgen er vrijwel zeker acties.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.