NS-station Schiphol Railway
Onveilig

Chaos op Schiphol na uitvallen Thalys-treinen

NS-station Schiphol. Foto: ProMedia

Het uitvallen van Thalys-treinen afgelopen zondag zorgde voor chaos op Schiphol. NS-medewerkers hebben de informatiebalie tijdelijk gesloten na “oververhitte” reizigers. De reizigers zijn direct na de kortstondige sluiting van de balies buiten de servicewinkel door een aantal NS-medewerkers tot rust gebracht en geholpen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Chaos op Schiphol na uitvallen Thalys-treinen”

Pat Rick|04.08.22|11:55

Thalys is druk bezig zijn geloofwaardigheid als alternatief voor het vliegen te verspelen. Wellicht hebben ze te veel aandacht gegeven aan de fusie met Eurostar en lopen de zaken operationeel in de soep. De incidenten van de afgelopen week waren niet van de lucht en dit helpt ook niet.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Chaos op Schiphol na uitvallen Thalys-treinen | OVPro.nl
NS-station Schiphol Railway
Onveilig

Chaos op Schiphol na uitvallen Thalys-treinen

NS-station Schiphol. Foto: ProMedia

Het uitvallen van Thalys-treinen afgelopen zondag zorgde voor chaos op Schiphol. NS-medewerkers hebben de informatiebalie tijdelijk gesloten na “oververhitte” reizigers. De reizigers zijn direct na de kortstondige sluiting van de balies buiten de servicewinkel door een aantal NS-medewerkers tot rust gebracht en geholpen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

1 reactie op “Chaos op Schiphol na uitvallen Thalys-treinen”

Pat Rick|04.08.22|11:55

Thalys is druk bezig zijn geloofwaardigheid als alternatief voor het vliegen te verspelen. Wellicht hebben ze te veel aandacht gegeven aan de fusie met Eurostar en lopen de zaken operationeel in de soep. De incidenten van de afgelopen week waren niet van de lucht en dit helpt ook niet.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.