Staking NS-medewerkers dichtbij. Foto: NS
landelijke impact

Reizigersvereniging Rover teleurgesteld over ‘onvriendelijke’ NS-staking

Staking NS-medewerkers dichtbij. Foto: NS

Reizigersvereniging Rover laat weten teleurgesteld te zijn in de aangekondigde 24 uur durende regionale stakingen van NS-personeel, vanwege hun onvrede over de cao-onderhandelingen. De vereniging had gehoopt dat de bonden zouden beginnen met reizigersvriendelijke acties. “Een 24-uursstaking betekent veel overlast voor reizigers. Dat gaat een landelijke impact hebben”, zegt Rover-voorzitter Freek Bos.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Reizigersvereniging Rover teleurgesteld over ‘onvriendelijke’ NS-staking | OVPro.nl
Staking NS-medewerkers dichtbij. Foto: NS
landelijke impact

Reizigersvereniging Rover teleurgesteld over ‘onvriendelijke’ NS-staking

Staking NS-medewerkers dichtbij. Foto: NS

Reizigersvereniging Rover laat weten teleurgesteld te zijn in de aangekondigde 24 uur durende regionale stakingen van NS-personeel, vanwege hun onvrede over de cao-onderhandelingen. De vereniging had gehoopt dat de bonden zouden beginnen met reizigersvriendelijke acties. “Een 24-uursstaking betekent veel overlast voor reizigers. Dat gaat een landelijke impact hebben”, zegt Rover-voorzitter Freek Bos.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.