Treinuitval

Vakbonden: ‘NS-staking kan nog voorkomen worden’

Leeg station Waddinxveen. Foto: NS

De aangekondige staking van de NS-medewerkers kan nog voorkomen worden, meldt CNV. NS heeft volgens de vakbond nog twee dagen om een goed voorstel te doen. “Als we snel een goede cao hebben, zijn die acties helemaal niet nodig”, zegt onderhandelaar Roel van Riezen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vakbonden: ‘NS-staking kan nog voorkomen worden’ | OVPro.nl
Treinuitval

Vakbonden: ‘NS-staking kan nog voorkomen worden’

Leeg station Waddinxveen. Foto: NS

De aangekondige staking van de NS-medewerkers kan nog voorkomen worden, meldt CNV. NS heeft volgens de vakbond nog twee dagen om een goed voorstel te doen. “Als we snel een goede cao hebben, zijn die acties helemaal niet nodig”, zegt onderhandelaar Roel van Riezen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.