Landelijke staking dreigt

Stakingen voorlopig niet voorbij: “De bal ligt bij NS”

Vakbonden FNV en VVMC verzamelen op Rotterdam Centraal. Foto: ProMedia/Marloes Kanselaar

Om het conflict tussen de NS en de vakbonden op te lossen, zal het spoorbedrijf als eerste moeten bewegen. “Wat de NS biedt ligt nog mijlenver van wat wij vragen”, zegt Hans Walthie van FNV op de vierde stakingsdag van NS-medewerkers. Het treinverkeer in heel het land ligt momenteel plat.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Stakingen voorlopig niet voorbij: “De bal ligt bij NS” | OVPro.nl
Landelijke staking dreigt

Stakingen voorlopig niet voorbij: “De bal ligt bij NS”

Vakbonden FNV en VVMC verzamelen op Rotterdam Centraal. Foto: ProMedia/Marloes Kanselaar

Om het conflict tussen de NS en de vakbonden op te lossen, zal het spoorbedrijf als eerste moeten bewegen. “Wat de NS biedt ligt nog mijlenver van wat wij vragen”, zegt Hans Walthie van FNV op de vierde stakingsdag van NS-medewerkers. Het treinverkeer in heel het land ligt momenteel plat.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.