Geen toenadering NS

Vakbonden denken na over vervolgacties na deels succesvolle NS-staking

Verlaten Station Baarn tijdens NS-staking. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

“De stakingen zijn deels geslaagd en deels niet geslaagd.” Dat zegt bestuurder Roel van Riezen van CNV Vakmensen na afloop van de estafettestaking door NS-personeel. De laatste regionale staking vond afgelopen woensdag plaats in Oost- en Zuid-Nederland De vakbonden gaan zeer binnenkort praten over vervolgacties.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vakbonden denken na over vervolgacties na deels succesvolle NS-staking | OVPro.nl
Geen toenadering NS

Vakbonden denken na over vervolgacties na deels succesvolle NS-staking

Verlaten Station Baarn. Foto ter illustratie. Foto: ProMedia/Sander van Vliet

“De stakingen zijn deels geslaagd en deels niet geslaagd.” Dat zegt bestuurder Roel van Riezen van CNV Vakmensen na afloop van de estafettestaking door NS-personeel. De laatste regionale staking vond afgelopen woensdag plaats in Oost- en Zuid-Nederland De vakbonden gaan zeer binnenkort praten over vervolgacties.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.