Amsterdam Schiphol Airport.
cao-voorstel

Treinen tussen Schiphol en Utrecht blijven rijden tijdens NS-staking

Amsterdam Schiphol Airport. Foto: Wikipedia/Amin.

De Nederlandse Spoorwegen willen vrijdag tijdens de staking luchthaven Schiphol bereikbaar houden. De NS meldt woensdagavond dat Schiphol via het traject Utrecht Centraal – Amsterdam Zuid – Schiphol Airport bereikbaar blijft. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Treinen tussen Schiphol en Utrecht blijven rijden tijdens NS-staking | OVPro.nl
Amsterdam Schiphol Airport.
cao-voorstel

Treinen tussen Schiphol en Utrecht blijven rijden tijdens NS-staking

Amsterdam Schiphol Airport. Foto: Wikipedia/Amin.

De Nederlandse Spoorwegen willen vrijdag tijdens de staking luchthaven Schiphol bereikbaar houden. De NS meldt woensdagavond dat Schiphol via het traject Utrecht Centraal – Amsterdam Zuid – Schiphol Airport bereikbaar blijft. 

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.