Nieuwe dienstregeling

Personeelstekort NS niet opgelost ondanks 400 nieuwe medewerkers

Drukte in de NS-treinen door personeelstekort. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

De Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben de afgelopen maanden ruim 400 nieuwe medewerkers aangenomen. Het openbaarvervoersbedrijf kampt al geruime tijd met een groot tekort aan treinpersoneel, waardoor het zijn dienstregeling heeft versoberd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Personeelstekort NS niet opgelost ondanks 400 nieuwe medewerkers | OVPro.nl
Nieuwe dienstregeling

Personeelstekort NS niet opgelost ondanks 400 nieuwe medewerkers

Drukte in de NS-treinen door personeelstekort. Foto: ProMedia/Sander van Vliet.

De Nederlandse Spoorwegen (NS) hebben de afgelopen maanden ruim 400 nieuwe medewerkers aangenomen. Het openbaarvervoersbedrijf kampt al geruime tijd met een groot tekort aan treinpersoneel, waardoor het zijn dienstregeling heeft versoberd.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.