Veiligheid en service medewerkers NS
incidenten

Koolmees in gesprek met NS-medewerkers over veiligheid

Veiligheid en service medewerkers NS. Foto: ProMedia.

De operationele directie van de Nederlands Spoorwegen is woensdag 8 maart in gesprek gegaan met NS-medewerkers en vakbonden over de veiligheid in de trein en op het station. Aanleiding voor dit gesprek was een noodoproep van FNV Spoor vanwege de toename in incidenten. Wouter Koolmees, president-directeur van de NS, geeft aan dat hij in gesprek wil met de vakbond over concrete maatregelen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Koolmees in gesprek met NS-medewerkers over veiligheid | OVPro.nl
Veiligheid en service medewerkers NS
incidenten

Koolmees in gesprek met NS-medewerkers over veiligheid

Veiligheid en service medewerkers NS. Foto: ProMedia.

De operationele directie van de Nederlands Spoorwegen is woensdag 8 maart in gesprek gegaan met NS-medewerkers en vakbonden over de veiligheid in de trein en op het station. Aanleiding voor dit gesprek was een noodoproep van FNV Spoor vanwege de toename in incidenten. Wouter Koolmees, president-directeur van de NS, geeft aan dat hij in gesprek wil met de vakbond over concrete maatregelen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Sander van Vliet

Sander van Vliet is de vaste redacteur voor OVPro en werkt nauw samen met zusterpublicaties VerkeersNet en TaxiPro. Na de studies journalistiek en filosofie werkte hij in de sportjournalistiek. De Leidenaar ziet dat een goede en betrouwbare OV-sector onmisbaar is en houdt de lezer van OVPro graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de OV-wereld.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.