Ebusco voor Groningen

Kijk de uitzendingen van het OV Congres 2020 terug

Wat hebben vervoerders, opdrachtgevers, busfabrikanten en financierders van elkaar nodig om het Bestuursakkoord Zero Emissie Busvervoer te halen? Dat was een van de vragen, die werd beantwoord tijdens het OV Congres 2020. Hier gingen tientallen sprekers met elkaar in gesprek of ze deelden hun kennis over duurzaamheid in het openbaar vervoer. 

Enkele sprekers die aan bod kwamen, waren Christel Mourik (MRDH), Manu Lageirse (Transdev Nederland), Peter Bijvelds (Ebusco), Youp Hamburger (RET) en Sjors de Ridder (MuConsult). Ze spraken over elektrisch busvervoer, maar ook over de modal shift en deden een dringend beroep op extra financiering voor succesvolle lightrailverbindingen.

Bekijk hier de uitzendingen terug:

Dag 1: 

Dag 2: 

Onderwerpen:

Auteur: Inge Jacobs

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.