Pedro Peters

Lockdown versterkt roep om verlenging overheidssteun OV

Via Pedro, vrij te gebruiken

De OV-sector hoopte rond deze tijd weer 70 tot 80 procent van het gebruikelijke aantal reizigers te vervoeren. In plaats daarvan wordt opgeroepen alleen te reizen als dat echt nodig is, terwijl in de transitieplannen is uitgegaan van herstel. De beschikbaarheidsvergoeding moet daarom worden verlengd tot eind 2021, vindt branchevereniging OV-NL. “We zitten op drijfzand, we kunnen nu niets reëels zeggen over de reizigersaantallen”, aldus voorzitter Pedro Peters.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu OVPro Premium Abonnee en krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de OV-sector. Maak nu gebruik van het actieabonnement en lees OVPro voor € 7,50 per maand.

START actieABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Lockdown versterkt roep om verlenging overheidssteun OV | OVPro.nl
Pedro Peters

Lockdown versterkt roep om verlenging overheidssteun OV

Via Pedro, vrij te gebruiken

De OV-sector hoopte rond deze tijd weer 70 tot 80 procent van het gebruikelijke aantal reizigers te vervoeren. In plaats daarvan wordt opgeroepen alleen te reizen als dat echt nodig is, terwijl in de transitieplannen is uitgegaan van herstel. De beschikbaarheidsvergoeding moet daarom worden verlengd tot eind 2021, vindt branchevereniging OV-NL. “We zitten op drijfzand, we kunnen nu niets reëels zeggen over de reizigersaantallen”, aldus voorzitter Pedro Peters.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.