Drukte bij bussen Arriva op Breda

Is het einde van de hyperspits in het OV in zicht?

Foto: Inge

Het moment van de waarheid breekt aan. Maakt corona inderdaad een einde aan de hyperspits in het openbaar vervoer? Zelfs nu het drukker wordt, lijken de reizigersaantallen zich meer over de dag te spreiden. Dat betekent: een rustigere ochtendspits, en relatief meer reizigers tussen 09.00 en 16.00 uur. Zal dit ook zo blijven als iedereen weer volledig naar school en werk gaat?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Is het einde van de hyperspits in het OV in zicht? | OVPro.nl
Drukte bij bussen Arriva op Breda

Is het einde van de hyperspits in het OV in zicht?

Foto: Inge

Het moment van de waarheid breekt aan. Maakt corona inderdaad een einde aan de hyperspits in het openbaar vervoer? Zelfs nu het drukker wordt, lijken de reizigersaantallen zich meer over de dag te spreiden. Dat betekent: een rustigere ochtendspits, en relatief meer reizigers tussen 09.00 en 16.00 uur. Zal dit ook zo blijven als iedereen weer volledig naar school en werk gaat?

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Dylan Metselaar

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.