‘OV moet zijn hand uitsteken naar de fietser en de voetganger’

Nederland 2017018 Apeldoorn Keobike. Syntus start als eerste regionale vervoerder met KeoBike, een innovatief deelfietsconcept met in totaal 240 fietsen op 20 locaties. De fietsen worden geplaatst in opvallende carrousels in grote (dorps)kernen op de Veluwe en de provincie Utrecht. Met behulp van hun smartphone leggen reizigers met KeoBike gemakkelijk de ’first and last mile’ van hun reis af. Hierdoor bereiken zij hun uiteindelijke bestemming snel en eenvoudig nu duurzaamheid en bereikbaarheid steeds belangrijker worden. KeoBike is tot stand gekomen in samenwerking met de provincie Gelderland en sluit naadloos aan bij de mobiliteitsstrategie van onze aandeelhouder Keolis. Het totale fietsenbestand van Keolis komt hiermee op 17.240 fietsen. COPYRIGHT Chris Pennarts Blokland 82 3417 MR Montfoort The Netherlands+31653309747 info@chrispennarts.nl www.chrispennarts.nl

De oorlog in Oekraïne gaat ook grote gevolgen hebben voor het personenvervoer en zou tot een versnelling moeten leiden van alle ontwikkelingen rond duurzame mobiliteit. Strateeg mobiliteit en milieu bij de provincie Zuid-Holland Ronald Haverman sprak op het webinar van Railforum duidelijke taal: de wereld staat in brand en ‘we’ zijn te veel afhankelijk geworden van Russische fossiele brandstoffen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jaap Stalenburg

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘OV moet zijn hand uitsteken naar de fietser en de voetganger’ | OVPro.nl

‘OV moet zijn hand uitsteken naar de fietser en de voetganger’

Nederland 2017018 Apeldoorn Keobike. Syntus start als eerste regionale vervoerder met KeoBike, een innovatief deelfietsconcept met in totaal 240 fietsen op 20 locaties. De fietsen worden geplaatst in opvallende carrousels in grote (dorps)kernen op de Veluwe en de provincie Utrecht. Met behulp van hun smartphone leggen reizigers met KeoBike gemakkelijk de ’first and last mile’ van hun reis af. Hierdoor bereiken zij hun uiteindelijke bestemming snel en eenvoudig nu duurzaamheid en bereikbaarheid steeds belangrijker worden. KeoBike is tot stand gekomen in samenwerking met de provincie Gelderland en sluit naadloos aan bij de mobiliteitsstrategie van onze aandeelhouder Keolis. Het totale fietsenbestand van Keolis komt hiermee op 17.240 fietsen. COPYRIGHT Chris Pennarts Blokland 82 3417 MR Montfoort The Netherlands+31653309747 info@chrispennarts.nl www.chrispennarts.nl

De oorlog in Oekraïne gaat ook grote gevolgen hebben voor het personenvervoer en zou tot een versnelling moeten leiden van alle ontwikkelingen rond duurzame mobiliteit. Strateeg mobiliteit en milieu bij de provincie Zuid-Holland Ronald Haverman sprak op het webinar van Railforum duidelijke taal: de wereld staat in brand en ‘we’ zijn te veel afhankelijk geworden van Russische fossiele brandstoffen.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Jaap Stalenburg

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.