Inchecken NS-poortjes (foto: NS)

Vooral in het weekend weten reizigers de trein weer te vinden

Nederlanders hebben afgelopen week het meest gebruikgemaakt van het openbaar vervoer sinds het begin van de coronacrisis, zo laten cijfers van het OV-chipkaartbedrijf Translink zien. Spoorvervoerder NS merkt wel op dat doordeweeks nog steeds niet zoveel forensen in de trein zitten als voorheen. Maar vooral in het weekend verkiezen dagjesmensen een treinreis vaker boven een autorit, nu de prijzen van benzine en diesel zo hoog zijn.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie OVPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vooral in het weekend weten reizigers de trein weer te vinden | OVPro.nl
Inchecken NS-poortjes (foto: NS)

Vooral in het weekend weten reizigers de trein weer te vinden

Nederlanders hebben afgelopen week het meest gebruikgemaakt van het openbaar vervoer sinds het begin van de coronacrisis, zo laten cijfers van het OV-chipkaartbedrijf Translink zien. Spoorvervoerder NS merkt wel op dat doordeweeks nog steeds niet zoveel forensen in de trein zitten als voorheen. Maar vooral in het weekend verkiezen dagjesmensen een treinreis vaker boven een autorit, nu de prijzen van benzine en diesel zo hoog zijn.

Verder lezen?

Abonneer nu!

Maak gebruik van de exclusieve aanbieding.

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie OVPro

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.